Tarotkaarten husselen van de belastingbetaler

“De crisis heeft mij niet veel goeds gedaan. Al voor de crisis moest ik mijn inkomen bij elkaar sprokkelen via kleine baantjes, tijdens de crisis van 2008 droogde mijn inkomen helemaal op.” Dennis van der Kaart, groen colbert, oranje broek en te lange haren, recht zijn rug. “Gelukkig helpt het UWV mij nu met een cursus tarotkaarten.”

Tientallen werklozen worden op kosten van het UWV omgeschoold tot spiritueel belconsulent of hypnotiseur, meldt Radio Reporter, dat zondag 14 juni uitgezonden wordt. Alleen werkloze vijftig-plussers komen in aanmerking voor deze gratis belangwekkende studie om aura’s te lezen en tarotkaarten te husselen, paranormaal opleidingsinstitutuut Paradidakt legt precies uit wat je ervoor moet doen. Zelf ben ik nog geen vijftig, dus ik laat het maar even aan jullie over ūüôā De SGP stelt kamervragen.

In ander nieuws: Ook al vereer je postduiven of ben je paranormaal belconsulent (50+), je bent welkom bij de Sunday Assembly. Volgens Greco Idema het leukste filmpje van dit jaar op Nieuwwij.

E√©n gedachte over “Tarotkaarten husselen van de belastingbetaler”

  1. Hoewel ik helemaal niets met deze vorm van spirituele dienstverlening heb of wil krijgen, begreep ik dat de cursisten wel een baangarantie krijgen… Waar kom je dat nog tegen?

    Sterker nog, in een radioreactie stelde het UWV eergisteren dat deze dienstverleners honderdduizenden euro’s aan niet noodzakelijke uitkeringen besparen en dus blijkbaar verdienen…

    Dat moeten studenten aan enige profetenschool of pentecostale genezingsacademie nog maar eens zien na te doen.

    Dan is het meestal Mission Impossible.

Reacties zijn gesloten.