‘Ik heb een zoon en een labrador’

Het is nooit zo verstandig om je emailadres in de eeuwige archieven van de interwebs te laten rondzwerven. Schrijver dezes heeft dat echter wel gedaan, met alle gevolgen van dien. In dit geval met hilarisch resultaat.

Hallo geliefde,

Hoe gaat het vandaag met je? Ik ben Richard en ik ben ontzettend blij dat ik je deze mail kan sturen. Ik ben een alleenstaande ouder uit Chicago en ik hoop dat je niet boos wordt om mijn kleine berichtje. De afgelopen jaar ben ik een weduwnaar geweest. Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden overleed, besloot ik om verder te gaan en een nieuwe partner te gaan zoeken.

Een vriend van me vond zijn soulmate door middel van dit medium en ik hoop dat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik zou het leuk vinden om door de uitwisseling van mails aan elkaar te wennen, want het kost tijd om een mailtje te schrijven en een klein beetje over jezelf te zeggen.

Ik heb een zoon en een labrador retriever, zij zijn mijn familie, en ik wil graag meer van jou weten. Bijgevoegd bij deze email zitten foto’s voor persoonlijk gebruik. Ik kijk uit naar je mailtje. Mijn emailadres is […]. Gods zegen en een prettige dag.
Groet,
Richard

‘Richard’, ik heb geen idee of dat zijn echte naam is, stuurt ook nog een viertal foto’s mee, van een veertiger, van dezelfde veertiger met een jongetje van een jaar of zeven en van het jongetje alleen. Alleen de labrador mist op de foto.

4 gedachten over “‘Ik heb een zoon en een labrador’”

  1. Ik krijg zulke liefdesverklaringen altijd van vrouwen! ūüė¶

  2. @DH / @Ettje

    Hmm… misschien moeten jullie eens van emailadres wisselen? ūüôā

Reacties zijn gesloten.