Jezus redt, rots in de branding

Als een vis in het water

Zeer waarschijnlijk neemt Jezus Leeft volgende week woensdag de macht over in onze waterschappen. In de peilingen is de partij de hemel ingeschoten, Jezus Leeft loopt haast over het water en met engelengeduld legt partijvoorzitter Joop van Ooijen uit wat het succes is van de partij: Bij een watersnood willen velen schuilen op het dak van zijn bekende Jezus-Redtboerderij. Deze vijf plannen van Jezus Leeft redden ons van de verdrinkingsdood:

Sterke dijken, sterke grenzen. Ja, de vreemdeling is welkom, maar tsunami’s van vreemdelingen, water of mensen, kunnen we echt niet gebruiken.

Selecteer nu alvast van alle reine dieren zeven paartjes van iedere soort en één paar van iedere onreine soort. Train daarnaast een aantal veelbelovende jonge gezinnen voor een eventuele ark-missie.

Zorg voor voldoende voorraden acaciahout op verschillende plaatsen in het land, mocht de nood aan de man komen.

De waterschappen zetten gebedsteams in om ons te vrijwaren van watersnoden, doorgebroken dijken en blauwalg.

Laat de waterschappen zo snel mogelijk om de tafel gaan zitten met wielrenjournalist Thijs Zonneveld om zijn plannen voor een kunstmatige Hollandse berg te realiseren. Waterschappen kunnen een deel van de berg financieren, mits de berg Ararat genoemd wordt.

Eén gedachte over “Als een vis in het water”

  1. Dus dát bedoelt Jezus Leeft! met de terugkeer van de gezelligheid en de liefde van de Heer.

    Gezellig samen op het dak.

Reacties zijn gesloten.