baboesjka

Gansanders raadt het aan

Johan ter Beek geeft zijn hoop voor ’s Neerlands theologie op, die wat hem betreft oerconservatief en saaier is dan de bridgeclub van het naburige bejaardentehuis, en richt zijn volle energie op zijn nieuwe specialisme: gamification. Een groot verlies voor de theologievreters hier ter plaatse, maar Ter Beek probeert het goed te maken.

Regelmatig klagen lezers bij de redactie van deze website over een gebrek aan leeswerk en Johan heeft daarvoor dé oplossing: Zijn twee vlot leesbare boekjes Heerlijk eenvoudig en Baboesjka zijn nu als pdf te downloaden. Dat hij dit vooral doet om zijn gamification-product YourStory te promoten negeren we voor het gemak maar even. En ook negeren we dat hij deze boekjes al sinds november op zijn site heeft staan, aldaar gemist door de slaperige redacteur van dienst. Het gaat om het gebaar. En om de liefde. Ofzo.

In ieder geval heeft de redacteur van dienst (inmiddels wel uitgeslapen) de boekjes gezwind gedownload, want Baboesjka heeft hij uitgeleend (en nog niet teruggekregen) en Heerlijk eenvoudig staat al een eeuwigheid op zijn leeslijst. En aangezien top-auteur Gansanders dat boek zijn officiële fiat geeft, moet het wel goed zijn.

5 gedachten over “Gansanders raadt het aan”

  1. Maar als ik het goed begrijp wordt ik hier voor een autoriteitsargument gebruikt 🙄 Wat een eer voor een gans 😀

  2. @Gans

    Om pragmaticus te worden hoef je niet perse te stoppen met geloven, zo zie je maar. 😉

Reacties zijn gesloten.