14 gedachten over “An AIDS-free world by Christmas”

 1. Net trouwens een goede docu gezien van PBD.Frontline over het ontstaan van ISIS. Als groep heb ik weinig begrip voor ISIS maar hoe het is ontstaan is een ander verhaal. Ik kende globaal wel een beetje de geschiedenis maar als je het fijne van het verhaal hoort dan begrijp ik wel waarom ISIS zo’n succes heeft. En dat heeft weinig met Islam te maken, Hoewel isis wel, maar ook niet alle leden. Nou ja… hier direct betrokkenen aan het woord: http://kickass.so/frontline-2014-the-rise-of-isis-x264-hdtv-t9784569.html (op youtube kon ik hem niet vinden)

 2. Wel een genuanceerd tiepje hoor. Legt eindelijk eens duidelijk uit dat de Bijbel helemaal niet zegt (sic) dat vrouwen onderdanig moeten zijn aan mannen.

 3. Toch een beetje halfslachtige oplossing alleen maar de homosexuelen te doden. Dan blijft er nog 22% over en zijn we dus nog niet aidsvrij.
  Waarom die mensen ook niet over de kling jagen.
  Of nog een mooiere oplossing we sturen MvdS na de USA en hij en zijn team geneest gewoon alle aids-patiënten. Of gelooft deze man niet in de genezende God.

 4. @dsdre: ik heb vroeger altijd geleerd dat je alleen AIDS kon krijgen door te zondigen.

  Daarmee werd dan onbedoeld geimpliceerd dat Jehova’s Getuigen toch een punt hebben met hun mening over bloedtransfusies.

  Maar dat zag ik dan weer verkeerd. 🙂

 5. @Maf: Waarvoor natuurlijk bijbels precedenten zijn: Mirjam de zus van Mozes en koning Uzzia. Melaatsheid is dan wel geen aids, maar is ook een enge ziekte. Dus…

 6. @Derk
  Jawel, maar het is toch een stuk minder efficiënt.
  En dan heb ik het nog niet eens over de weerspannige terugvallers.

 7. @Maf.

  Uit eindelijk kom je toch uit op het feit dat God’s wegen ondoorgrondelijk zijn. Jammer dat het gesprek daar bij dit soort voorgangers nooit mee begint.

 8. @afolus
  Goed zo! Inderdaad, hij moet zich schamen! Wat een oelewapper! Bal gehakt! Een VLEGEL is het!

  Zo hehe, dat lucht op! 🙂

Reacties zijn gesloten.