fist of jesus

Fist of Jesus

Het kan verkeren: Twintig jaar brengt geen game-maker een serieuze bible-game uit, en plots vliegen ze je om de oren. De Tornado Twins zijn druk bezig met een serieuze en professioneel opgezette game over David en Goliath en Mutant Games brengt een game uit met Jezus in de hoofdrol. In het spel geeft Mutant Games onsterfelijkheid een geheel nieuwe betekenis.

Lazarus werd inderdaad uit de dood opgewekt, verhalen de makers, maar er ging iets mis. In plaats van een gezonde jonge vent werd hij de eerste ondode, zo besmettelijk als de pest. En Jezus gaat de ondoden samen met soulmate Judas Iscariot bestrijden.

In de game Fist of Jesus geen vrede murmelende goedzak in jurk en met lange haren, maar een zombieverslindende Zoon van God die de harten van ondoden met blote handen uitrukt en hen zo naar de hel stuurt. Blessed are the undead, for they shall meet their maker…

Wie vast een voorproefje wil: De game is gebaseerd op een korte film, die weer gebaseerd is op een roman die gebaseerd is op een kort verhaal en dat korte verhaal is gejat van een comic. En de awardwinnende film, waarin Jezus plots in tongen spreekt, in plaats van in Engels zoals de historische Jezus, is in zijn geheel op youtube te bekijken (18+). Make yourself ready for some gore.

Koop de game hier (of niet).

9 gedachten over “Fist of Jesus”

  1. Lekker smerig, maar ik kan er wel om lachen. Benieuwd wanneer de relirel losbarst ūüėČ

  2. Dat was nog eens een leuke intro voor een nieuwe aflevering van De Lopende Doden, die ik dus maar weer eens aan ga zetten. ūüôā

  3. @DH:

    En de awardwinnende film, waarin Jezus plots in tongen spreekt, in plaats van in Engels zoals de historische Jezus

    Kijk, dat soort informatie weet ik nu wel te waarderen! ūüôā

  4. @ardbeg10y: nu je het zegt – dat Jezusfiguurtje in de game heeft wel wat van ‘m weg. ūüėČ

Reacties zijn gesloten.