hiddink, mark driscoll

Driscoll maakt mannen van Oranje

De nieuwe mental coach van het Nederlands elftal wordt Mark Driscoll. Dat maakt KNVB-voorzitter Bert van Oostveen vandaag bekend. Al sinds het aantreden van bondscoach Guus Hiddink slaagt het elftal er niet meer in om te domineren, om de tegenstander zijn wil op te leggen, om de tegenstanders te breken. Al deze mannelijke eigenschappen ontbreken, volgens Van Oostveen en Mark Driscoll is de oplossing.

Driscoll moet de watjes van het voetbalelftal tot echte mannen omvormen zodat zij gaan voetballen in plaats van knuffelen, roddelen en relatieproblemen op straat gooien. “Onder Louis van Gaal zijn onze voetballers veranderd in lieve vrouwen die zitten als zij pissen,” vertelde Van Oostveen vanmorgen vroeg tijdens de persconferentie. “Doordat hun vrouwen de onderdanigheid erin hebben gebeukt, zijn onze spelers liefdevol, geduldig en vooral heel erg onderdanig geworden. Dan leggen andere ploegen je hun wil op, natuurlijk.”

Vorige week werd bekend dat Mark Driscoll vertrok bij Mars Hill Church. Zelf was hij vandaag niet bereikbaar voor commentaar, maar analisten verwachten dat Driscoll als eerste de anti-depressiva taboe verklaart.

3 gedachten over “Driscoll maakt mannen van Oranje”

  1. Het lijkt me eerder dat het zittend plassen door Hiddink is ingevoerd. Van Gaal was meer van de spartaanse methodes. En je weet wel hoe die waren!

  2. en dan stuurt Wilfred een filmpje met (alles behalve) zittend plassende mannen!

Reacties zijn gesloten.