nana kwame, ebola,

Ebolahoax

Haha. You didn’t see that one coming, did you? Ebola is geen epidemische ziekte, geen straf van God en zeker geen flauwe grap over immigranten, het is een plan van Obama om de negers Afrikanen aan zich te onderwerpen en hun grondstoffen te stelen. De negers Afrikanen zeggen het zelf!

Welke doelen wil men volgens een belangrijke ooggetuige behalen? De eerste reden is dat de VS troepen willen stationeren in Nigeria, Liberia en Sierra Leone. Verder willen de VS de diamantprijs en de olieprijs laag houden, ze willen de bevolking ziek en bang houden en ze willen nogmaals de bevolking ziek en bang houden. Vier duidelijke redenen, dankbaar geïllustreerd door het feit dat Boko Haram helemaal geen meisjes in Nigeria ontvoerd heeft, aldus deze belangrijke Ghanese ooggetuige.

De enigen die Ebola hebben opgelopen, zijn de mensen die gevaccineerd zijn door het Rode Kruis, schrijft Nana Kwame op zijn Facebookpagina, een bericht dat inmiddels bijna zesduizend keer gedeeld is. Op zijn Facebookpagina heeft Nana Kwame overigens nog meer interessants, zo hebben de Verenigde Staten is angstcampagne opgezet in samenwerking met Isis, Ebola en Isis zijn afleiding van de genocide van de Palestijnen. Genoeg interessants dus over Obama, Israël, Ebola, Isis, eindtijd en meer waar de aluhoedjes van de wereld bij beginnen te kwijlen.

Vervelend alleen voor eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, blijkt hij er toch naast te zitten met zijn voorspelling dat Ebola de strategie is van de Paus Antichrist om de RFID-chip te implanteren. En Ebola komt ook niet via vliegjes.

 

Ook de keiharde factcheck is niet erg genadig voor Nana Kwame.

Eén gedachte over “Ebolahoax”

  1. Tsja. Mensen zijn tegenwoordig snel geneigd in allerlei belachelijke samenzweringstheorieen te geloven. Ik heb de indruk dat dat door de komst van internet alleen maar is toegenomen.

Reacties zijn gesloten.