Webfish

Webfish
webfish

Heel de Dwaze Schare was stiekem in een hoekje gekropen, hopend dat niemand hen zou ontdekken. Helaas, zonder resultaat, want nu blijkt de Dwaze Schare toch genomineerd voor de Webfish-awards. Liever had de geduchte eindredactie gewacht tot de GROTE EVALUATIE, om dan volgend jaar het volle overgewicht van de verschillende redactieleden in de strijd te gooien. Maar nu we toch genomineerd zijn, voel je vrij shaba om op je favoriete website te stemmen!

10 gedachten over “Webfish”

  1. Hmm..ik begin een complot te vermoeden…de strategie is, om door het winnen van de webfish de Grote Evaluatie overbodig te maken en eventuele critici uit eigen kring bij voorbaat de mond te snoeren…ik heb verder sterk het idee dat een deel van de redactie goede connecties heeft met de jury. Mijn stemadvies gaat daarom naar Broodje Paap (http://broodjepaap.nl/2014/10/24/webfish-awards-2014/), al was het alleen maar om Jaap te paaien voor toekomstige gastbijdragen 😉

  2. Bedankt, Flipsonius. Ik ben Dwaze Schare zeker niet vergeten en heb al wat ideetjes voor (gast)bijdragen gehad, maar heb het gewoon zo ontzettend druk dat ik al enige tijd geen kopij heb kunnen aanleveren.

    Eigenlijk is het gewoon mijn droom om samen met de heren van Dwaze Schare bij de uitreiking te zijn. Dan kunnen we samen de ex-moslims feliciteren en ons daarna gaan bezatten. 😉

Reacties zijn gesloten.