Goede baby

Goede baby

Je bent een activist en je vindt het belangrijk dat zwangere vrouwen die dat nodig vinden een abortus kunnen plegen. Tijdens een demonstratie om dat recht in de wet vast te laten leggen, toon je dit bord:

dode baby
“De enige goede baby is een dode baby.”

Logisch, natuurlijk.

11 gedachten over “Goede baby”

  1. Een man die strijdt voor abortus. Dat kan natuurlijk niet goed gaan. ūüėČ

  2. Ik zou hem een bord voorhouden met daarop de tekst: de enige goede man is een gesteriliseerde man!

  3. Of gaat het hier om een bord van een tegenactivist?

    Als ik google op die leuze, op de periode v√≥√≥r deze demonstratie, kom ik vooral conservatieve sites/blogs tegen waar wordt geconstateerd dat het standpunt van pro-abortus activisten en “feminazi’s” neerkomt op deze slogan.

  4. Nou ja, laten we het er maar op houden dat hij niet weet wat hij zegt! ūüė¶

  5. Is gewoon een tegenreactie op het christelijke denken van dat zodra God afwezig is (de christelijke nog wel) er geen moraal is. Dat een athe√Įstische wereld een wereld zou zijn waarin baby’s, hopsa!, over de kling worden gejaagd en de medische ethiek nergens meer over gaat. Zo heb je ook t-shirts met ‘I love abortus’.

  6. “This sign attracting the outrage that was clearly intended”.

    De altijd objectieve nieuwsdienst stelt dat de man wist wat hij ophield en dat hij dit deed juist met provocatie als doel.

Reacties zijn gesloten.