Bible game

Bible game

tornado twins, bible gameOf de dwazen van de Dwaze Schare nog even de laatste twee mille willen lappen, mailden de Tornado Twins ons. Want dan en alleen dan gaat hun fabuleuze Bible Game de lucht in. Of beter gezegd: Het eerste deel ervan, over David. Voor de hele Bijbel, van het begin van de schepping tot hemel en aarde vergaan in een gewelddadige apocalyps, is slechts het luttele bedrag van 230.000 dollar nodig. Zelfs vaagtaalprediker top-auteur en topdominee Rick Warren prijst de eerste bijbelgetrouwe game na Wolvenstein 3D en Quake 3 Arena aan.

7 gedachten over “Bible game”

  1. Oh, daarmee kan trouwens slechts een deel van het verhaal van David bijeengebracht. Voor de gewleddadige apocalyps is meer geld nodig. Nou ja, de meneer van Efraïm had al gezegd dat dat niet doorgaat omdat de media niet mee willen werken.

  2. @DH: Gewleddadige? 😉

    Betekent dit dat Afolus wij niet meer hoeven bij te dragen?

  3. Voor een game valt het budget erg mee. De broertjes Meulenberg timmeren al wat langer aan de weg en willen geen christelijke kitsch afleveren, wat een prijzenswaardig streven is.

Reacties zijn gesloten.