dean, christy, parave, vreemdgaan

Vreemdgaan voor de Heer

Terwijl sommige leden van de Dwaze Schare de grenzen opzoeken door een zekere test over seksualiteit in te vullen, gaan sommige mensen in Amerika nog veel verder. Niet een klein beetje verder. Het echtpaar Dean en Christy Parave gaat rustig even een paar oceanen ver over de grens. Lekker swingen met z’n tweetjes. Of drietjes. Of, nou ja…

Neal en Christy, lekker intiem bij de voornaam, hebben namelijk de ideale manier gevonden om hun diepgevoelde geloof te verspreiden. Je hoort het goed, tot diep in hun hart vertrouwen zij op de waarheid van het christelijk geloof: Door een avondje n##ken met de buurvrouw hoopt Neal dat -flop- ook bij haar binnen te brengen. Want dat is echte liefde. Echte liefde. ‘Christian swingers’ dus, maar dan voor nog vromere types. Echte aanbidding van het kruis.

Vreemdgaan voor de Heer zal velen hier raar in de oren klinken en ook Neal en Christy twijfelden even:

“Ik denk niet dat God boos op ons is om wat wij doen. In het begin voelde ik me verscheurd, maar hoe meer we hierover nadachten, hoe logischer het allemaal leek te zijn. Dean en ik zijn het er allebei over eens, dus plegen we geen overspel. God heeft ons op aarde neergezet om voort te planten en van elkaar te genieten, ik voel dat God met mij is en mij met een reden hier gebracht heeft.”

Seks is altijd al dé methode geweest om je onbekeerde medemens tot de Heer te bekeren, wisten de Children of God al. Penetratie is de  meest effectieve methode van evangelisatie, leerden ze, effectiever dan flirten. Being a deep witness. Of, zoals Dean Parave zegt: “You can’t get closer to someone than having sex with them.”

2 gedachten over “Vreemdgaan voor de Heer”

  1. Hele fijne kopfoto. 🙂

    Verder heb ik hier nog niet echt een beeld bij*. Wordt er na de klaarkomst – tijdens het nagloeien – nog snel even de bijbel opengeslagen? Zo van: “Gatverpielekes, dát was lekker….. maar er is méér!! (blader blader)”?

    Of is de seks hier een extra persoonlijke dimensie bovenop (no pun intended) het gezellige nakletsen na een fikse bijbelstudie-met-bidstond?

    Op zich geef je zo wel helder aan dat het je letterlijk om de héle mens te doen is en je niet alleen maar op het zielenheil let.


    *) helaas geldt dit na het bekijken van bijbehorend videofragment slechts nog in figuurlijke zin. 😐

  2. Hartstikke effectief! Ik heb ooit eens geleerd dat je demonisch gebonden of bezeten (of wat dan ook) kon raken als je seks had met iemand die dat al was. Door seks zou je een zielsverbinding maken en zou er een uitwisseling van geesten plaats vinden ofzo. Als geestvervulde christen heb jij natuurlijk een veel sterkere geest in je, dus lijkt het me logisch dat die makkelijker overspringt dan een demon.

Reacties zijn gesloten.