Het filmdebuut van de Heilige Geest

Het moest er een keer van komen. De Jezus-film is de best bekeken film aller tijden, de Zonen van God zijn al enige tijd openbaar en bijna iedere Geestvervulde gelovige heeft een eigen Youtube-kanaal. Maar de Heilige Geest bleef opvallend onzichtbaar. Tot Hij deze maand zijn filmdebuut maakte met HOLY GHOST.

Uit de trailer:

“Dit is een film over risico. Ik wilde het hoogst mogelijke risico als filmmaker nemen door een film te maken die volledig geleid wordt door de Heilige Geest. Geen plan, geen veiligheidsnet. Simpelweg filmen op de plaatsen waarheen Hij mij leidt”

Waarom het zo lang heeft geduurd voordat de Heilige Geest zich op Zijn filmcarrière heeft gestort is nog een mysterie. Is het een teken dat de Wederkomst wederom een stukje dichterbij is gekomen? Is de Calvinistische angst voor de eeuwige doodstraf eindelijk overwonnen? Of is het simpelweg een kwestie van Jaloezie vanwege bovengenoemde f.i.l.m.p.j.e.s. van de concullega(‘s)? Hoe dan ook, met een indrukwekkende line-up met o.a. Michael W. Smith en Bill Johnson is er een puik stukje werk afgeleverd.

Pech voor überkrenterige Nederlanders: het is te laat om de film gratis online te bekijken. Dit kon begin september gedurende 48 uur. Maar voor het luttele bedrag van $ 4,99 kun je de film toch best goedkoop online bekijken. En voor slechts $ 9 méér kun je kiezen voor de HolyGhostDeLuxe.

http://holyghost.wpfilm.com/watch/

Voor de liefhebbers: de soundtrack van HOLY GHOST is beschikbaar op iTunes.

 

13 gedachten over “Het filmdebuut van de Heilige Geest”

 1. Om een indruk te geven van de veelzijdigheid van de film: ook Bob de Tomaat van de Veggietales doet mee. 🙂

 2. Enfin, het is nummer 2/8 van de playlist. Je moet en zal blijkbaar de hele serie bekijken. 😉

 3. @engel: een hoog niveau dus! 😉

  Wat ik uit de recensie van de heer Turner niet helder krijg is of hij wel de DeLuxe Edition heeft gezien. Lijkt me, gezien het prijsverschil, een absolute “must’.

 4. Hier had ik in een vorig draadje al op gewezen. Leuk dat er nu een artikeltje over is.

 5. @Maf

  Ik heb er wat op tegen dat je suggereert dat er ” uberkrenterige christenen ” zijn.
  Zijn wij niet allen uitgedaagd om de schepping rijk te zegenen en te helpen waar het kan en onze voorraad niet voor onszelf te houden maar naar de voorraadschuur te brengen en vandaar uit uit te delen aan de armen?

  (ik ben in de leer geweest bij een groot gezegend geestelijk leider waar we sinds de ondergang van GG niets meer van gehoord hebben)

 6. Verder overtuigt de trailer mij toch niet echt dat er iets spannends te zien is, ondanks de heftige achtergrondmuziek.

 7. @rob:

  Ik heb er wat op tegen dat je suggereert dat er ” uberkrenterige christenen ” zijn.

  Kijk, daar heb je het al. In schrijf “Nederlanders”, jij leest “christenen”. 🙂

Reacties zijn gesloten.