westlife

Kian Egan blijkt hetero

Zanger Kian Egan van Westlife is vandaag uit de kast gekomen als hetero. Dat deed hij tijdens een emotionele radio-uitzending bij het Amerikaanse reli-radiostation Promisse FM. “Ik had al lange tijd het idee niet echt mezelf te kunnen zijn,” zegt de pop-idool.

Wereldwijd heeft de onthulling een grote schok teweeg gebracht. Verschillende grote artiesten spraken hun waardering uit voor deze grote stap zonder precedent. Niet eerder kwam een zanger van een boyband uit de kast als hetero.

“Ik hoop dat ik hiermee een voorbeeld mag zijn voor andere boybandleden,” zegt Egan. “Er rust helaas nog steeds een taboe op hetero’s in boybands.” In het interview geeft de voormalig zanger van Westlife aan al sinds 2009 in het geheim getrouwd te zijn met actrice Jodi Albert.