Illuminati weigert Ice Bucket Challenge

Illuminati weigert Ice Bucket Challenge

ice bucket challenge

De Illuminati doet ondanks nominaties van de Amerikaanse president Barack Obama, Bondskanselier Merkel en onze eigen prinses Beatrix niet mee met de Ice Bucket Challenge. Wereldoverheersing komt door een emmer ijskoud water geen stap dichterbij, geeft een anonieme woordvoerder desgevraagd als reden.

38 gedachten over “Illuminati weigert Ice Bucket Challenge”

 1. Persoonlijk vind ik dat IceBucket-gedoe tamelijk bizar.

  Je lijkt niet meer in je sociale setting te passen als je na een nominatie daartoe (ook al zo’n vreemde woordkeus..) niet bereid bent een emmer ijs-koud water over je kop te gooien en dat vervolgens via een slecht opgenomen filmpje aan de wereld kenbaar te maken.

  Geef als je wa wilt geven, doe dat aan het Wereld Natuur Fonds, de kerk, de Kankerbestrijding, Dorcas of ALS maar houd er verder je mond over.

  Wat een gedoe allemaal.

  En met die wereldverbetering/overheersing mogen ze ook wel eens opschieten, want het wordt een beetje griezelig hier en daar in de wereld…

 2. Wat ik vooral zorgelijk vind is dat Dutch Hermit ons allemaal zand in de ogen strooit.

  Die hele Ice Bucket Challenge is niets minder dan een Satanisch doopritueel ter voorbereiding van een grote massaslachting ter ere van Lucifer.

  En nee, dat zuig ik niet uit mijn duim.
  http://www.martinvrijland.nl/2014/08/26/de-ice-bucket-challenge-een-ritueel-ter-voorbereiding-massaslachting/

  De uiteindelijke bron is evangeliste Anita Fuentes:

  Ik ben heel wat gewend, qua eindtijdorakels. Frank Ouweneel, Feike ter Velde, William Tapley, David Sorensen, noem maar op.

  Maar deze dame lijkt al deze heren met gemak te verslaan. 🙂
  http://www.emoaf.org/

 3. @mafchauffeur
  Broodje Paap berichtte ons al over een priester die werd geĂ«xcommuniceerd omdat hij tijdens zo’n Ice bucket ritueel zichzelf per ongeluk herdoopte door routinematig de H. drie-eenheid aan te roepen. De eindtijd is nu echt begonnen.

 4. @flip: ik kan je nog veel erger laten schrikken.

  “Als je iemand kent met ALS of zelf iemand bent met ALS, neem contact met mij op, ik wil voor je bidden en ik geloof dat God je gaat genezen.”

 5. De Illuminatie zit er inderdaad niet op te wachten dat er een geneesmiddel komt tegen ALS.

  Iemand genezen in Jezus naam is iets dat we als Christen allemaal kunnen. Maar iemand gezond houden is een ander verhaal. Een van de oorzaken van ziekte en zwakheid is o.a. verkeerde voeding. Als je kijkt op de pakjes hoeveel e-nummers zijn toegevoegd dan val je bijna flauw. Die e-nummers zijn goedgekeurd door de bobo’s van de EU maar zijn wel de nummer 1 veroorzakers van allerlei ziekten. Waarschijnlijk zijn de hoge heren van de EU ook marionetten van de illuminati, die de wereldbevolking wil terugdringen naar maximaal 500 miljoen mensen.

 6. @engel: en ook nog eens bevestigd door een Profeet. Wat wil je nog meer.

  David Sorensen Dit is in toenemende mate letterlijk van levensbelang voor de westerse mens. Satan is de leugenaar en de moordenaar. Hij werkt enorm door de leugenachtige en levensvernietigende voedselindustrie.

 7. Eerlijk gezegd snap ik de redenatie van Plat cs helemaal niet…
  God is mede door hem in staat je te genezen van alle denkbare kwalen, kwetsuren en ziekten. Ellende die in nagenoeg alle gevallen wordt geduid als door de satan en zijn demonen toe- en aangebracht.
  Dat veronderstellende ga je je toch niet druk maken over e-nummers, gluten en ongepelde pinda’s….. 😄😎

 8. en een pleidooi voor het Project Gosen, de ideale en volmaakte maatschappij met Ronald aan het hoofd.

  “Natascha Wagner: Tja, een Goshen met eigen akkers, eigen boeren en veetelers…komt het dichterbij”

 9. @afolus: je moet de woorden van de Profeet wat beter lezen. Satan werkt doorheen de e-nummers.

  Zoals je seksdemonen binnenlaat door het kijken naar porno, laat je kankerdemonen binnen door het eten van Calvé pindakaas.

  Lijkt me niet zo lastig te snappen hoor. 😉

 10. en uiteindelijk heeft de duivel meer macht dan God…… Is dat echt wat ze denken en geloven?

 11. @engel:
  En daarbij kan, zoals zo vaak, mevrouw Plat het allemaal veel beter verwoorden dan ik.

  Punt is dat we allemaal een door God gegeven verantwoordelijkheid hebben om ook goed rentmeesterschap te zijn over ons eigen lichaam. En als je weet dat als je dingen koopt die uit een fabriek komen, dat er allerlei gifstoffen aan zijn toegevoegd om onze smaakpapillen te bevredigen (i.p.v. ons lichaam te bevredigen dat snakt naar ECHT voedsel), dan heb je dus een keuze: ga je vrijwillig dat gif kopen en naar binnen werken onder het mom van ik bid er wel voor en dan is het wel ok? Of gebruik je je verstand en neem je je verantwoordelijkheid op je om te zeggen, dit is niet het echte voedsel dat God bedoeld heeft dat ik zou eten, dit is nepvoedsel. God heeft echt, natuurlijk voedsel geschapen waar mijn lichamelijke motortje beter op functioneert. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid, maar ik kies voor het laatste.

 12. Hoewel ikzelf ook een afkeur heb van e-nummers (koop liefst verse spullen, bioboer etc…), besef ik heel goed dat we onze voedselvoorziening en volksgezondheid alleen een soort van kunnen waarborgen door de grote voedselindustrie die we hebben. De 2 keren dat ik voedselvergiftiging heb gehad, was nadat ik had gegeten in een goed restaurant met verse producten. Ik ben nog nooit ziek geworden van een knorr-wereldgerecht met doorbakken droge plofkip (met antibiotica).

  Hoeveel bejaarden zijn er niet voor Gods rechterstoel gedaagd omdat ze verse advocaat hadden gegeten en een salmonellavergiftiging opliepen?

  Je zou dus kunnen zeggen dat God zijn aanwezigheid laat zien in de voedselindustrie en velen het leven geeft op middelijke wijze (E-nummers).

 13. Het moet heerlijk zijn om je overtuigingen zo een beetje bij elkaar te kunnen photoshoppen. Niks geen gedoe met onderzoek enzo. Een paar scheppen suspense, wat gnostiek, beetje wij tegen zij en, ‘oh, wisten ze maar beter’ en plots ontstaat er iets waardoor je je verbonden met elkaar kan voelen.

 14. @Ruub: je bedoelt een soort vijfde colonne van charismanici, complotdenkers en raw food evangelisten? 🙂

 15. @Ruub

  Het moet heerlijk zijn om je overtuigingen zo een beetje bij elkaar te kunnen photoshoppen. Niks geen gedoe met onderzoek enzo. Een paar scheppen suspense, wat gnostiek, beetje wij tegen zij en, ‘oh, wisten ze maar beter’ en plots ontstaat er iets waardoor je je verbonden met elkaar kan voelen.

  Ah…. je bedoelt de Dwaze Sch… oh wacht… 😕

 16. Jan Vossen zegt:Ongelooflijk te lezen hoe het hele charismatische christendom blijkbaar als een blok valt voor de new-age reform voedsel terreur!

 17. @maf

  Ach, de locatie is voor mij geen probleem. Mits je me na afloop even op de juiste trein zet. Bij voorbaat dank. 😉

 18. Tjonge. We gaan helemaal rawfood/bio. Alleen jammer van dat vleeseten. 😉

  Op je gezondheid! Ontdek de kracht van rauwe melk en rauwmelkse zuivel (zoals God het geschapen heeft), en ook van dierlijke vetten. Biologische zelfgemaakte kippen- en runderbouillon is zeer geneeskrachtige voeding. Zelfs voor (kinderen) met ADHD, ADD, autisme, allerlei psychische stoornissen, en ook darmstoornissen en klachten, en de meeste auto-immuunziekten, Lees hier meer… http://www.voedingisgezondheid.nl/welkom.html

  Voorkom Alzheimer, drink rauwe melk.
  Genees Alzheimer, drink kokosolie.
  http://www.voedingisgezondheid.nl/Dementie___Alzheimer.html

  Gek genoeg nergens iets over demonen.

 19. @Maf
  Boele is tegenwoordig de drijvende kracht achter de show bediening van David, naar het schijnt. Maar ja, pinkstergoeroes zijn schimmig en gezondheidsgoeroes zijn dat niet minder, dus de combinatie van beide zorgt voor een zicht van minder dan drie centimeter….

 20. @Dutch Hermit: Een zicht van minder dan drie centimeter? Jij snapt er weer he-le-maal niets van. 😉

  Is jou ook altijd verteld dat een bril, lenzen of laseren de enige mogelijkheden zijn om weer goed te gaan zien. Dat je ogen niet kunnen verbeteren, dat ze alleen maar slechter kunnen worden. Dit is niet waar! Jouw ogen zijn gemaakt om deze wereld te aanschouwen. Ze zijn niet gemaakt om door glas een te kijken. Door glas worden de kleuren fletser, de diepte verdwijnt. Vergelijk het maar eens als je naar buiten kijkt door een dichte raam of als het raam open staat. Zie wat een verschil! Als je een bril of lenzen draagt, dan kijk je ook door glas.

  Hoe kan het dat je slecht ziet
  Je ziet slecht doordat er spanning zit in de oogspieren. Een oogbol is van nature heel zacht, daar kun je in knijpen. Gespannen spieren doen dit, die knijpen in het oogbol, waardoor de oogbol niet meer mooi rond is, maar vervormd. Hij is te lang, of te kort of vervormd. Dat is afhankelijk van de spieren die gespannen zijn. Daardoor ga je wazig dichtbij of verweg zien, of je krijgt een vervorming in het zien.

  http://volzicht.nl/natuurlijk-goed-zien/goed-zien/goed-zien-dat-kan/

  Het enige dat nog ontbreekt is de Bijbelse onderbouwing, maar ik vermoed dat we daar niet heel lang meer op hoeven wachten. 😉

 21. Ontdek de kracht van rauwe melk en rauwmelkse zuivel (zoals God het geschapen heeft)

  Nooit geweten dat die rauwmelkse kaas zo uit de koe kwam vallen. WĂ©Ă©r wat geleerd.

  Zelfs voor (kinderen) met ADHD, ADD, autisme, allerlei psychische stoornissen

  Oh, ’t werkt alleen bij kinderen. Nou ja, doe me dan nog maar een patatje oorlog.

 22. Tsja, zometeen komt Sorensen op het idee om het fabeltje te gaan verkondigen dat inenten adhd en autisme veroorzaakt.

  Gelovigen …. (zucht)

 23. VroegĂąh. Toen profeten nog in Goddelijke genezing geloofden.

  Als je wilt afvallen maar je hebt zo’n zin in ongezonde lekkernijen, ga dan gewoon een reinigingskuur doen, desnoods slechts vier tot zeven dagen. In die tijd breekt je lichaam met alle zoete eetgewoonten, en heb je die ‘goesting’ helemaal niet meer. Je lichaam is verslaafd aan suiker en andere ongezonde dingen. Maar als je er rigoureus een paar dagen vanaf blijft, merk je dat de verslaving al gebroken is. Zo moeilijk is het dus helemaal niet! Iedereen kan het.
  Waar is een reinigingskuur nog meer goed voor? Onvruchtbaarheid genezen! Jawel. Onze huisarts te Brugge vertelde dat in zijn 30 jaar ervaring 90 procent van de onvruchtbaren die een reinigingskuur deden van 3 weken, direct na de kuur zwanger werden. Jawel! Als het onvruchtbaarheid geneest, zal het de rest ook wel genezen, niet?

Reacties zijn gesloten.