PvdD: Verbied verheerlijken dierenleed

PvdD: Verbied verheerlijken dierenleed

Ark van Noach, pvvD, dierenleed

De Partij van de Dieren wil dat de overheid meer wettelijke mogelijkheden krijgt om propaganda voor dierenleed tegen te gaan. Dat schrijft Esther Ouwehand op de website van de partij. “Mensen laten zich door verhalen in een boek inspireren om allerlei dieren zoals wallabies op een veel te kleine boot op te sluiten. Zo’n boek moet dan natuurlijk op een zwarte lijst.” Volgens Ouwehand hebben deze dieren een veel groter leefgebied nodig om te kunnen spelen. “Dieren moeten zoveel mogelijk in hun eigen natuurlijke leefomgeving kunnen blijven. Een grote houten boot valt daar natuurlijk niet onder.”

2 gedachten over “PvdD: Verbied verheerlijken dierenleed”

  1. Groen Links had ook al betoogd dat wallaby’s niet op de Ark van Noach thuishoren. En dat klopt, die beesten komen helemaal niet voor in Genesis!

  2. En wat zegt dat over de moraal van een god die dieren zo dicht op elkaar pakt voor verschillende maanden?! De verheerlijking van zo’n god moet dan natuurlijk ook verboden worden. Da’s logisch. Nu nog afwachten of het CDA daar ook mee instemt. ūüėČ

Reacties zijn gesloten.