Encyclopedie voor gebedsgenezing met puntige instructies

Onlangs mochten we van één van onze lezers een opmerkelijk naslagwerk ontvangen over gebedsgenezing in de dagelijkse praktijk. Met bondige beschrijvingen van de meest voorkomende kwalen en praktische tips hoe deze kwetsuren het best tot een effectief en definitief einde te brengen.

Waar we in vroeger tijden konden beschikken over Klazien uit Zalk die ons met kruidige mengsels naar een gelukkiger leven leidde en ook mochten genieten van de profetische weerberichten van Jan Pelleboer, waarmee duidelijk werd of we mét of zònder jas naar buiten konden, sinds het verscheiden van beide nationale knuffelgoeroe’s is het zeuren nu zij ons slechts een herinnering hebben nagelaten.

Hoe fijn is het dat al zo’n 5 jaar een handige website bestaat waar de lezer praktisch wordt geleid naar herstel van nagenoeg alle denkbare kwalen, pijnen en andere ellende. Lees het met eigen ogen:

genees-de-zieken.blogspot.nl

Heel handig alfabetisch gerangschikt, zodat je als hulpbehoevende vrij snel kunt checken wat te doen aan de doorn die jou in het vlees heeft geraakt.

Een paar van de genoemde kwalen zijn het vermelden meer dan waard.

Wat bijvoorbeeld te doen bij de genezing van AAMBEIEN, op de site consequent aanbeien genoemd. Na een korte beschrijving van de kwaal: vergrote bloedvaten in de weefsels rondom het rectum, is het een verademing te lezen dat handoplegging bij deze kwaal niet al te letterlijk hoeft te worden genomen.

De weg naar herstel voor deze aandoening wordt ingezet door drie even eenvoudige als praktische aanwijzigingen op te volgen: 1. tikken op één van de wangen van de lijder (omschreven als de zogenaamde darmreflexzone), 2. bevelen de bloedvaten te krimpen tot normale grootte en functie en 3. de pijn te bestraffen. Klaar is Kees en het poepertje schijnt weer als nieuw te zijn…

Zeer leesbare tips bijvoorbeeld ook voor ACHTERLIJKHEID, BEDPLASSEN, O- EN/OF X-BENEN, EELTKNOBBELS, KAALHEID,MONGOLISME EN SCHEVE TANDEN.

De opsteller van de handleiding voor goddelijke genezing biedt ook een oplossing voor het definitieve herstel van dyslexie. Zijn tekstuele vaardigheden en tekstgebruik maken echter duidelijk dat hij/zij zelf nog geen gebruik heeft gemaakt van het geboden advies.

Mogelijk dat het opvolgen van de geboden adviezen hier en daar tot enige verlichting kan leiden. Graag wijzen wij een ieder echter op de meest voorkomende disclaimers voor dit soort dienstverlening en… resultaten uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst.

Een lieflijke tik op mijn wangen zal vanaf heden altijd voelen alsof ik verdacht word van het hebben van uitstulpingen rond de anus….

Shabba!

22 gedachten over “Encyclopedie voor gebedsgenezing met puntige instructies”

 1. Hahaha…. gewéldig dit! 😀

  Bidden voor ‘abnormaal verwijderde aders’ (die vaatchirurgen van tegenwoordig ook!), ondertussen doe je tijdens het bidden ‘nek ding’ en ‘heup ding’ (???), niet te vergeten: ‘groei de benen uit’ (oh ja, bedplassers zullen vrijwel altijd een te kort been hebben) (sporadisch kan het overigens ook wel eens voorkomen dat het ándere been te lang is).

  Beveel een nieuwe knieschijf als dat nodig is. En autisten kunnen meestal niet praten maar mankeren lichamelijk gelukkig niets, dus het uitdrijven van de geest van autisme is meestal voldoende. Hou ze tijdens het bidden wel vast (dat vinden mensen met autisme over het algemeen erg fijn). Boulimia: doe de nek-beweging! Oh, en bij Colitus: Doe de heup-beweging en groei de benen uit en beveel de zenuwen die de darmen controleren om te verslappen. Voila!

  En het leuke is: ik ben pas bij de C! 🙂

  Vind het wel een opvallend dat je bij aanbeien opeens naar de wangen moet uitwijken voor handoplegging. Het menselijk lichaam zit toch ingenieus in elkaar! Bepaalde ‘vrouwelijke problemen’ schijnen dan weer *niet* in de wangen te zitten. Vrouwen hebben het eerder op de heupen. Leg je handen daar en beveel haar voortplantingsorganen geen zorgen meer te baren, alleen nog kinderen.

  Ah, wacht even. Na ‘zelfmoord’ (op zich best nog een kluif om dat te genezen lijkt me) en ‘zenuwachtigheid’ komt de bijsluiter:

  “Maar hoe vertel je nu het evangelie aan iemand?” 🙄

 2. Kunnen de gebedsgenezers van achterlijkheid niet naar het M.O worden gestuurd. Hopen dat het i.i.g honderd jaar later beschaving en welvaart(sverdeling) is. Maar misschien mag ik dat niet schrijven, want uiteindelijk zou in de praktijk niks van islam overblijven….

 3. Ik geloof mijn ogen niet. Blijkbaar kan iemand zo in zijn eigen geestvervulde wereldje zitten dat ie tot dit in staat is. Volgens mij zou de persoon in kwestie er goed aan doen zelf hulp te zoeken van een ander kaliber. Maar tot die tijd kunnen wij iig weer lachen. 🙂

 4. Toch wel jammer dat degene achter het blog nog niet alle letters van het alfabet heeft gehad bij zijn/haar ‘medische’ opleiding, waardoor er nogal wat kwalen ontbreken! Herinnerde mij aan lang geleden, toen ik nog in de zorg werkte, en een patiënt zich meldde met de klacht: pijn in de lendenen… De dienstdoende arts reageerde daarop met: zover ben ik nog niet met mijn studie, ben pas bij de ‘k’.
  Maar net als @gansanders geloofde ook ik mijn ogen niet toen ik dit las… Wel jammer dat deze heelmeester niet te achterhalen is, behalve dan dat het een ‘Belg’ is, en de reactie mogelijkheid is ook gesloten. Dus ook geen mogelijkheid om hem/haar een beetje bij te spijkeren! Mooi geschreven @afolus! En vrees niet, zodra ik je weer zie zal ik je van je wel of niet aanwezige aardbeziën verlossen, mocht de schoonmaakazijn nog niet z’n werk gedaan hebben! 🙂

 5. @Ettje
  Als jij het goed vindt heb ik het liefst een glaasje rode wijn of een whisky bij lekkere trek…😎

 6. Flauw hoor. Een anoniem blog met slechts één artikel uit februari 2009 belachelijk maken.

  In de praktijk komt dit natuurlijk nooit voor. En zéker niet in Nederland. Anders hadden we er wel van gehoord. 😉

 7. …hoewel sommige instructies wel zinnig zijn, zoals het rebelleren tegen Genesis 3:16 bewerkstelligen van een gemakkelijke bevalling.

  Vraag God om het geboortekanaal te zalven met de olie van de Heilige Geest en laat de baby
  zachtjes naar buiten glijden binnen 3 uur ‘nadat’ de moeder het ziekenhuis heeft bereikt.

 8. @mafchauffeur,

  Deze beste man was zijn tijd ver vooruit. Hij voorzag de tijd al dat er aan arm- en beenverlenging zou worden gedaan, jaren voor de Gloriestoel dit ging promoten.

 9. Voor geslachtsziekten is zo te zien geen genezing mogelijk. Je moet je bekeren en gewoon uitzieken of de pijp uit gaan. 🙂

 10. @Afolus: Laat je ex-verloofde het maar niet lezen! Anders zul je vermoedelijk niet alleen bij een liefelijke tik op de wangen heel andere gedachten krijgen… 😉

 11. Handige aanwijzingen hoor. Zonder die heldere, puntsgewijze instructies doe je toch snel het ‘uit-je-nek-ding’ in plaats van het ‘nek-ding’ en daar schiet natuurlijk helemaal niemand wat mee op.

 12. @Ruub: ik denk dat de schrijver vooral verwarring met het “muis doe ding” van het Mickey Mouse Clubhouse heeft willen vermijden. 🙂

 13. @maf

  …hoewel sommige instructies wel zinnig zijn, zoals het rebelleren tegen Genesis 3:16 (…)

  😀

 14. De keuze van het woord lid in de instructies bij huwelijksproblemen is wel een beetje ongelukkig… :O

 15. Hihi: engelen rondom het ongerede lid. Dat wordt zonder twijfel een gezegend kind vanaf het eerste moment 😉

 16. Prostaat problemen
  Vergroting van de mannelijke voortplantingsorganen.
  1. Groei de benen uit leg je handen op de heupen en beveel de prostaat te krimpen tot normale groote en beveel het normaal te functioneren.
  2. Beveel de zenuwen en het bloed normaal te werken.

  HO ho wacht eens even als de voortplantingsorganen vergroot zijn dan werkt het bloed toch normaal en wat hebben zenuwen en benen hier eigenlijk mee te maken. Gelukkig zijn er wel 3 leden die vast heel veel baat hebben bij al deze practische uitdrijftips!

Reacties zijn gesloten.