deadraisers

Triomf der Deadraisers

Deadraisers Nederland gaat samenwerken met Schreeuw om leven, de pro-life-organisatie van oud-EO-directeur Bert Dorenbos. Dat maakten beide vandaag bekend tijdens een persconferentie in Ede. Deadraisers, de Nederlandse afdeling opgericht door beenverlenger Ronald Plat, is al een paar jaar bezig met het zoeken van een professionele partner om zo in Nederland meer voet aan de grond te krijgen.

Veel Nederlanders waren terughoudend in het toelaten van het onbekende Deadraisers, een initiatief uit de Verenigde Staten. De samenwerking met Dorenbos zorgt voor naamsbekendheid en voor een fors grotere achterban.

“Beide organisaties hebben veel gemeen,” zei Dorenbos tijdens de persconferentie. “Schreeuw om leven wist veel aandacht te krijgen met de plastic foetussen op het spoor naar Auschwitz, Deadraisers scoorde media-attentie door het aanbod de broertjes Ruben en Julian op te wekken.” Ook inhoudelijk zitten de organisaties redelijk op één lijn, ze willen zich beide vooral tegen de maatschappelijke consensus verzetten.

Dorenbos wil er wel wat voor terug, geeft een woordvoerder van Deadraisers aan: “Hij hoopt met onze expertise vele duizenden embryo’s op te kunnen wekken.” Dat ziet Deadraisers wel zitten: “We zijn tenslotte allebei pro-life.”

18 gedachten over “Triomf der Deadraisers”

 1. Over fine-tuning gesproken: dit kan nauwelijks toeval zijn. Loop ik vandaag voor het eerst deze vakantie op de camping rond in mijn officiële DEADRAISER T-shirt, blijkt vandaag dit bericht te zijn gepubliceerd.

  Dat belooft wat voor de rest van de dag. 🙂

 2. Het wordt hoog tijd dat er een Nederlandse vertaling komt van hét standaardwerk op het gebied van het opwekken van doden.
  https://www.createspace.com/3669842

  In this compendium on the topic of resurrection, the founder of the Dead Raising Team unveils the reality of what was accomplished on the cross, and how you can partake in its power.

  + How to be one that raises dead bodies to life +

  + The commonality of dead raising in history+

  + How your righteousness
  isn’t determined by what you do +

  + How miracles can become common in your life +

  + The extent to which Jesus
  is obsessively in love with you +

  + How good God really is +

  + How God didn’t kill Ananias and Sapphira +

  +-How to get a passion for Jesus +

  + -How To Overcome Debt +

  Gezien de laatste regel: tevens warm aanbevolen door het NIBUD.

 3. Tjah, GoedGelovig was ook weleens asociaal laat. En verder is het wel een vermakelijk onderwerp voor sbs 6 zondagavond omstreeks 23:00 uur. Niet heel relevant laten we maar zeggen.

 4. Ben je recentelijk uit de dood opgewekt of heb je een dodenopwekking meegemaakt? Vul dan nu het formulier in.

 5. Aardige dodenopwekster…
  Blijkbaar ga je wel een beetje scheel kijken als je je focust op een hernieuwde harteklop of een trillend oog van eerder doodverklaarde..

Reacties zijn gesloten.