old fashioned, rick swarzwelder

Christelijke tegenhanger Vijftig Tinten Grijs

Als tegenhanger voor het in zijn ogen immorele Fifty Shades of Gray, waarvan de verfilming op Valentijnsdag 2015 in première gaat, maakte Rick Swartzwelder een christelijke tegenhanger met naam Old Fashioned, waarin het traditionele bijbelse huwelijk gepromoot wordt. Ook deze opent op Valentijnsdag.

Swartzwelder, producer, regisseur en hoofdrolspeler, over Old Fashioned:

“Ik wil een verhaal vertellen dat het idee van een Goddelijke romance en christelijke seksualiteit serieus neemt. Een verhaal dat zonder verontschuldiging de mogelijkheid van een hogere standaard in relaties onderzoekt en zich toch bewust is van het feit dat we allemaal kwetsbaar zijn. Zonder mensen die wel eens fouten hebben gemaakt schuld aan te praten.”

Tegenspeelsters van Swartzwelder zijn Elizabeth Roberts, Kate Beckinsale, en Keisha Ramdhanie. Alle drie spelen echtgenote van Rick Swartzwelder.

Eén gedachte over “Christelijke tegenhanger Vijftig Tinten Grijs”

  1. Volgens mij is deze film nog heftiger dan 50 tinten. De deur is uit zijn schanieren getrokken en de vrouw staat er achter met een glimlach en een gezicht die zegt, zo wil ik ook behandeld worden. Heftig hoor.

Reacties zijn gesloten.