Korte termijn zending met ISIS

(Advertorial)

Steeds meer mensen gaan voor een korte termijn op zending, naar een zendingsschool of een combinatie daarvan. Vaak voor een kort termijn. In dit geval kunt u uw Nederlandse zorgverzekering aanhouden, soms is dit niet voldoende en daarom adviseren wij een aanvullende verzekering.

EZA Verzekeringen heeft hiervoor een speciale verzekering, genaamd ISIS. Deze reisverzekering is gespecialiseerd in het verzekeren van zendelingen voor korte termijn als uitbreiding op uw bestaande zorgverzekering.

Waarom ISIS?

 • De minimale looptijd is 1 maand en de maximum looptijd maar liefst 4 jaar
 • Je mag 3x per jaar een tussentijds bezoek aan Nederland brengen
 • Er is uitgebreide dekking voor bagage, buitengewone kosten, ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand is standaard meeverzekerd bij de Super-dekking
 • Medische kosten kun je optioneel meeverzekeren. Als je je zorgverzekering in Nederland aanhoudt, dan ben je met de optie ‘Extra’ aanvullend verzekerd aanvullend bovenop de basisverzekering tot de kostprijs. Zet je je zorgverzekering in Nederland stop, dan ben je met de optie ‘All-in’ verzekerd voor medische kosten tot kostprijs
 • Naast maandpremies heeft ISIS ook dagpremies. Ga je bijvoorbeeld 4 maanden en 5 dagen op reis, dan betaal je niet de premie voor 5 maanden maar voor 4 maanden en 5 dagen
 • Bij de Superdekking heb je geen eigen risico voor medische kosten

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die er zijn. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen.

(disclaimer: de redactie heeft overwogen  bovenstaande tekst een satirische draai te geven. Na ampel beraad is geconcludeerd dat dit een miskenning zou betekenen van de satirische talenten van EZA verzekeringen en is de tekst ongewijzigd gelaten.  De spatie- en typefouten zijn evenmin gecorrigeerd.)

7 gedachten over “Korte termijn zending met ISIS”

 1. Wel grappig: waar tussenpersoon EZA het heeft over kortetermijnzending (korte termijn zending), spreekt de eigenlijke verzekeraar, Goudse Verzekeringen, over “langere tijd”.

  De Special ISIS-verzekering is dé verzekering als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld omdat je gaat backpacken, au pair wordt, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat studeren of stage gaat lopen.

  http://www.goudse.nl/special-isis-verzekering.html

 2. Hmm, ik mis de garantie op eeuwige toegang tot het paradijs en 72 maagden nog in de polisvoorwaarden. 😉

  Maar verder is het natuurlijk een ongelukkige toevalligheid waar de EZA niet zoveel aan kan doen, wat hier weer een leuk bericht oplevert. De naam van de polis wijzigen kunnen ze denk ik ook niet zomaar doen.

  Er zijn trouwens nogal wat organisaties met de nu ongelukkige naam ISIS http://en.m.wikipedia.org/wiki/Isis_(disambiguation)

 3. Tja, de associatie tussen een islamitische terreurgroep (volstrekt zuiver in de soennitische leer) en de heidense Egyptische maangodin kan ik ook niet direct plaatsen. En ik denk ook niet dat ze dit liedje kunnen waarderen (Vrouw! lesbisch! muziek!)

 4. Ik had begrepen dat ISIS de in vele stukken gehakte Osiris (haar broer en man) en zijn lichaamsdelen door Seth over Egypte verdeeld waren, bij elkaar had gezocht en aan elkaar gebonden.

  Toen bleek dat de penis van Osiris door de vissen in de Nijl waren opgegeten, heeft ze een stijve tak van de levensboom gebruikt als vervanger daarvoor.

  Midden in de piramide, in de koningskamer, met haar oog gericht, via de geheime schacht, op de wedergeboorte van de rijzende ster ging ze zitten op de tak van de levensboom en het dode lichaam van haar man.

  In de vorm van een vogel, klapwiekend om de dode Osiris levenslucht in zijn neus te blazen en door haar hartstochtelijke liefde ontving ze van de dode Osiris, de huidige levende god der onderwereld, hun beider zoon Horus. Horus (die met het oog van Horus in vele tempels) alles doorziet en na een hevig gevecht met Seth toch zijn rechtmatige troon kon bestijgen. Weet dat Isis met haar kind Horus op schoot, model hebben gestaan voor Maria met het Jezus kindje op schoot.

  Om Isis, zo’n machtige prachtige Godin, die uit dode lichamen nieuw leven kan doen ontstaan, de basis van het christendom als beschermgodin te kiezen…..

  dan heb je geen verzekering meer nodig.

  Maar ik heb begrepen dat het tegenwoordig geen ISIS meer is, maar IS. Een razendsnelle ontwikkeling!

  IS, het zijnde: ik ben die ben (hij IS). Waar heb ik dat toch meer gehoord? Onze god. (niet die van de anderen dus)

 5. Ik heb altijd gedacht dat Venus met haar kind model stond voor Maria en Jezus. Aangezien het om een Romeinse religie gaat, lijkt mij dat het meest voor de hand liggen. Maar naar waarschijnlijkheid hebben die dan weer de oorsprong in de Egyptische goden.

 6. @Derk
  Dat is rond het begin van de jaartelling via Alexandrië (Egypte) gekomen. Dat was een smeltkroes van de religie van het oude Egypte, Joden, Gnostici en het beginnend christendom. Er is daarover een grote onbekendheid in de afgelopen 2000 jaar geweest. Die vergeten kennis komt nu massaal vrij omdat men de Hiërogliefen opnieuw kan lezen. Dankzij de steen van Rosetta.

  Een boek dat wat dat betreft up-to date is: Het oude Egypte bakermat voor het jonge christendom. van (dr) Tjeu v.d. Berk.

  Ik weet wel zeker dat vele christenen in een diep zwart gat zullen vallen als ze kennis nemen van dit gedegen historisch onderzoek naar de oorsprong van hun geloof. Vele zullen het wel gaan ontkennen of op de brandstapel gooien. De basis van het christendom blijkt op de Egyptische mythen en mysteriegodsdienst te steunen.

  Leve ISIS en OSIRIS !

Reacties zijn gesloten.