NSFW

Not suitable for work!
Welke liefhebber van Israël kleedt zich graag uit?
exhibizionist, I love IDF, zionisme
De exhibizionist!

Deze grap kwam de Dwaze Schare laatst op Twitter tegen, maar is zelfs voor de Dwaze Schare veel te flauw. En natuurlijk te schrijnend in het licht van de recente aanval van het Israëlische leger op de Gazastrook. Tot bleek dat (vrouwelijke) Israël-adepten recent op hetzelfde idee kwamen en een exhibizionistische Facebookpagina opzetten, inmiddels klaarblijkelijk verwijderd (webcache). Alleen om aan te sporen mee te doen tegen te waarschuwen, natuurlijk.

9 gedachten over “NSFW”

 1. Mijn bronnen melden dat nadat de oude op zwart ging, er weer een nieuwe online is gekomen. En dat klopt. Dit zeggen ze er zelf over (volgens vertaling Bing):

  De vorige pagina werd gesloten als gevolg van hackers aanval Palestijnen, niet laat ze winnen!

  Gare figuren, eigenlijk. Maar ja.

 2. Het leuke van dit bericht is dat het dus blijkbaar lukt om een plaatje zonder die rare hap eruit op de site te zetten.

 3. Dat kan altijd, maar deze is niet als uitgelichte afbeelding geplaatst, maar gewoon in de lopende tekst. Bij berichten in de zijbalk (aside) gebruiken we de uitgelichte afbeelding helemaal niet.

 4. Ik moet zeggen dat ik de ISIS aanhangers hier in Nederland meer waardeer, dan deze Israëlische schoonheden. @engel dit is dus een gebrek aan empathie. Zeer pervers in het licht van, volgens mij al, boven de duizend doden. Uiteraard toon je hier niet de schuld van Israël aan, maar het zegt wel iets over het gemak van hoe men met de dood van onschuldige mensen omgaat. Daarbij zeggend dat ik niet weet of hier ophef over is in Israël. Ook geen tijd om dat te onderzoeken, misschien na het klussen zal ik weleens verder kijken.

  Even offtopic: Zag ik met verbazing deze:https://yts.re/movie/Gods_Not_Dead_2014_1080p op YTS dus verschijnen. Het lijkt mij wel aardig er een (satirische) recensie over te schrijven. Maar nu is het zo dat ik dat talent niet bezit en ik ben medicatie aan het afbouwen en heb ik vrijwel geen controlle of concentratie en ook nog is in de chemische verfdampen. dus dacht ik misschien is het een nice idea. Ik heb er in ieder geval een paar weken geleden smakelijk om moeten lachen. Een zalig slechte christelijke film zoals christenen het kunnen maken. bij verschijning al gedateerd.

  En zo niet, dan niet. (missen jullie wel the newsboys)

 5. @Derk
  Ik zie wel reacties van mensen die zich afvragen of deze dames het echt voor Israël doen of dat zij vooral willen tonen hoe liberaal ze wel niet zijn. En als cynicus denk ik meteen: Als je halfnaakte vrouwen nodig hebt om de moraal van de soldaten op te krikken, dan zal de moraal niet erg hoog zijn. Hoewel naar het schijnt niet iedere man even opgewonden raakt van halfnaakte vrouwen 🙂 #echt

 6. @DH
  Ik moet zeggen dat als ik die foto’s zie, ik dat toch erg betwijfel. Maar jah, ik kan ook niet echt inschatten tot in hoeverre ik in mijn eigen wereldje leef. Wat dat betreft heb ik meer verlichting nodig dan menig orthodoxe. (-:

 7. @DH

  … op hetzelfde idee recent op hetzelfde idee kwamen…

  Ik snap dat je beetje afgeleid werd tijdens het schrijven. 🙂

Reacties zijn gesloten.