Aliens gaan naar de hel

De Bijbel windt er geen doekjes om: de zonde van Adam heeft gevolgen voor het gehele universum. Dit betekent dat buitenaards leven eveneens getroffen is door de Zondeval. Echter: omdat aliens geen nageslacht van Adam zijn, kunnen zij niet gered worden. Verlossing door Christus is voorbehouden aan het menselijke ras, aldus creationist en evangelist Ken Ham.

eyes-29470

 

 

3 gedachten over “Aliens gaan naar de hel”

  1. Tja @mafchauffeur, als ze zich bij de Wycliffe Bijbelvertalers nu ook al druk moeten gaan maken over de buitenaardse talen, dan wordt het al wat…
    Tenzij die talen bovennatuurlijk zijn…😎😇
    Misschien tijd voor een nieuwe stichting: TRIA (Touch, Reach and Impact the Aliens)

  2. Ik ben pas naar de film Dawn of the Apes geweest. Helaas niet zoveel over religie, maar genoeg om over na te denken. De aanvoerder van de mensen schreeuwt in een gevechtscene dat ze niet kunnen verliezen want wij zijn mensen en de apen slechts dieren. En Ceasar de leider laat de opstandeling Kobe te pletter vallen ondanks het gebod apen doden geen apen. De reden waarom Ceasar dit doet omdat hij Kobe niet langer als aap beschouwd. Als God zich aan apen openbaard dan zal Hij dat vast als aap doen. Dat ontbrak nog aan de film, maar ja in de VS zal zoiets niet kunnen.

Reacties zijn gesloten.