Vakantietweet Ouweneel

VAKANTIETWEET OUWENEEL

Willem Ouweneel is met vakantie in Zuid-Afrika. De nationale dag van rouw boeit hem niet zo. Terwijl heel Nederland naar een stoet lijkwagens zat te kijken, twitterde Willem vrolijk:

14 gedachten over “Vakantietweet Ouweneel”

 1. Hier blijkt dat professor Ouweneel in NL nauwelijks bekend is en geen beweging in het water brengt.
  Charly Luske twitterde gisteren een domme tweet over Nick en Simon, werd met de grond gelijk gemaakt, verwijderde zijn tweet en bood zijn excuses aan.
  Hork Ouweneel weet dat het land in rouw is en meldt voor de goede orde dat hij geniet…
  Lekker daar blijven, goed voor NL

 2. @afolus: dat is eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee, want er is in Zuid-Afrika nog heel veel arbeid te verrichten.

 3. Gelukkig spreekt Ouweneel in tongen…
  Uit een van zijn tweets blijkt dat hij het volk in het Afrikaans heeft toegesproken….
  Vermoedelijk was de titel van de preek: “Sij sijn nie blind nie…” 😎😇😄
  Zo’n begaafde man die Willem.

 4. De tekst van Ouweneels preek zou ook “Ek sie, ek sie wa jy nie sie….” Geweest kunnen zijn…

 5. Voor de echt goede Afrikaner grammatica moet je bij @Pittig zijn. Maar het lijkt erop dat hij samen met Willem in korte broek op het Zuid-Afrikaner strand van de zon geniet 😦 #PrayforPittig

 6. De rede dat Ouweneel voor weinig opschudding zorgt en dat het hier niet barst van de reacties is omdat Ouweneel nou niet bepaald een bron van inspiratie is. Eigenlijk best knap gepresteerd. Behoorlijk veel gestudeerd en zou van alles wat kunnen vertellen; van orthodoxe bla bla dominee overgegaan naar de het charismatische en nog steeds is ie een paladijn van de grote saaiheid.

 7. Op FB zijn er meer reacties – de meeste gematigd negatief. Hoewel er ook meer uitgesproken reacties zijn:

  Waarom mag iemand niet zeggen wat ie denkt!?! Elke dag sterven er duizenden mensen van de honger, slavernij is groter dan die ooit geweest is, net zo veel vluchtelingen als in WO2 (voor het eerst sinds WO2). We hebben met zijn allen de aarde kapot gemaakt. En nou is dit op opeens heiligschennis dat van Facebook verwijderd moet worden?!? Wat een hypocrisie zeg!

 8. @Afolus
  Ik kan me echt niet voorstellen dat je iets doms kan twitteren over Nick en Simon (‘ga je met me mee naar de horizon, om af te maken wat je nooit begon’). Die Charly moet wel een ongelooflijk rund zijn. Of geniaal! 😉

 9. @flipsonius
  Allebei goed….
  Maar WJO wint het in runderigheid…😳😎

 10. @Afolus
  Ach, misschien zijn de Ouweneeltjes gewoon niet zo gewend aan publiciteit, bescheiden als ze zijn, en zijn ze daarom soms wat onhandig in hun publieke uitingen…;-)

 11. @Maf: Misschien kan Ouweneel even het lied van Ruth laten horen tijdens zo’n demonstratie. Waarna ze hem verbroederd in de armen zullen vallen… 🙂

Reacties zijn gesloten.