pkn, ledenadministratie

Ook opvolger Numeri blijkt lek

Het ledenadministratieprogramma van de PKN blijkt opnieuw zo lek als een mandje. Nadat de PKN de ontwikkeling van het administratieprogramma Numeri al stopzette omdat de ontwikkelingskosten uit de hand liepen en de resultaten achterbleven, blijkt nu ook de vervanging LRP een mislukking.

Steeds blijkt het aantal leden in het systeem veel lager dan eerder ingevoerd, na verloop van tijd neemt het aantal leden in het systeem steeds verder af. “Dit hebben we nog nooit meegemaakt,” aldus een verbouwereerde woordvoerder, “jaar na jaar verdwijnen vele leden zonder heldere verklaring uit onze archieven.” Momenteel onderzoekt de PKN of de database beschadigd is.

4 gedachten over “Ook opvolger Numeri blijkt lek”

  1. Eigenlijk denk ik dat het meer te maken heeft met de alsmaar voortdurende opwekking in Nederland. Steeds meer mensen wiens ogen geopend worden en die de pleisterplaatsen van de geest van religie achter zich laten.

    Hun namen worden veelal op bovennatuurlijke wijze gewist uit die PKN database.

  2. @Mafchauffeur
    Zoals Phillipus, die plots in een andere stad (lees: database) werd aangetroffen? Tsja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit (zeg ik dan, als orthodox christen)

Reacties zijn gesloten.